Welkom op Gangster.nl!

Heb jij het in je om een gevreesde crimineel te worden? Op Gangster.nl kun je je opwerken van een dom groentje naar een gerespecteerde godfather. Van simpele klusjes zoals het stelen van auto's of het handelen in drugs tot het verdienen van respect voor je familie! Het kan allemaal in het populaire maffiaspel "Gangster.nl". Speel ook mee met deze verslavende online mafia game. Het is immers gratis! Op dit moment zijn er 117 gangsters, waarvan er 0 nu online aan het spelen zijn!

Gratis meespelen? Dat kan!
Inloggen doe je hiernaast. Vul je naam en wachtwoord in of registreer jezelf. Nog geen lid? Registreer je dan snel..

Registreer Wachtwoord vergeten
gangster

Laatste Nieuws

Gangster.nl is nu ook op te volgen op Twitter en Facebook!. Speciaal voor onze fans en volgers zijn hier binnekort leuke voordeeltjes en bonussen te vinden die je kunnen helpen in dit waanzinnige maffiaspel! Vergeet ook niet op de Like of +1 knop te drukken als je ingelogd bent op deze site.

facebook twitter

Over Gangster.nl

Welkom op gangster.nl, de leukste gratis online maffia game op het internet. Gangster.nl kan zich de beste noemen tussen alle andere mafia games. In dit mafia spel speel je samen met duizenden andere spelers om de grootste maffiabaas te worden. We geven ook leuke prijzen weg onder de beste spelers. Crime does pay!

Je begint deze maffia game door gratis een account aan te maken. Na het inloggen kom je in het hoofdmenu terecht. Je begint je carriere als online mafia gangster als groentje met weinig geld. Deze crime game is een echt maffia rpg, dus door verschillende acties te verrichten kun je meer geld verdienen en stijgen in rang.

In het spel kun je punten verdienen door missies uit te voeren, bijvoorbeeld door het stelen van auto's of het handelen in drugs. Ook kun je aanslagen plegen op andere spelers. Werk samen met andere spelers of zit ze dwars. Jij mag het zeggen in de ultime mafia game!

gangster
gangster gangster gangster